top of page

V dorostu FC Nebušic roste talentovaný střelec!

Aktualizováno: 7. 8. 2023





Řeč je o 16 letém Maximu Bartošovi, který patří mezi největší talenty mládežnického fotbalu v Nebušicích. Jeho gólová bilance je obdivuhodná. V posledních dvou ročnících nastřílel neuvěřitelných 82 soutěžních branek, což z něj udělalo nejlepšího střelce své soutěže a to hned ve dvou ročnících po sobě! Maxim se svými výkony dokonce vysloužil pozvánku do mládežnického výběru Prahy, který je vždy tvořen nejlepšími fotbalisty v daném regionu a to včetně hráčů z týmů jako Sparta nebo Slavie! Dalším jeho úspěchem byl i start v několika utkání nebušického A mužstva mužů. Ani tam se i přes svůj mladý věk neztratil, ba naopak.


Úspěch mladého fotbalisty je vizitkou dobré práce s mládeží z posledních let. Další dobrou zprávou je, že počty mladých fotbalistů v jednotlivých kategorií se stále zvyšují a v současné době již FC Nebušice reprezentuje na sto fotbalistů a fotbalistek ve všech juniorských kategoriích!


Pro ty nejmenší v minulé sezóně fungovala fotbalová školička, ve které si své první fotbalové krůčky mohly vyzkoušet děti již od 5 let. Kromě týmu mladších žáků a staršího dorostu, FC Nebušice měly zástupce ve všech dalších věkových kategoriích – mladší a starší přípravka, starší žáci a mladší dorost. Všechny tyto týmy budou i v nadcházejícím ročníku 2023/2024 dále reprezentovat nebušické barvy a obhajovat svá úspěšná umístění z fotbalového roku skončeného. Navíc dobrou zprávou je, že po odmlce, přibude i mužstvo žáků mladších.





Soutěžní utkání začínají prvním víkendem v září, ale už od poloviny srpna budou probíhat tréninky jednotlivých kategorií. Rádi přivítáme i nové zájemce a to do všech nebušických mužstev. V případě zájmu je možné kontaktovat šéftrenéra mládeže Jana Plachého (tel: 607 852 540)




199 zobrazení0 komentářů
bottom of page