top of page

Dohrávka prvních kol Nebušickým vyšla a mládežníci zaznamenali 3 výhry a jednu remízu!

Aktualizováno: 6. 5.


Na svátek práce odehrála mládež v Nebušicích dohrávku prvních kol. Mládežníkům se dařilo od samého rána. Dva zápasy hrané na umělé trávě u mezinárodní školy a dva zápasy hrané na trávě v Nebušicích skončily ziskem 10 bodů za jednu remízu a tři výhry pro modrobílé barvy.


Mladší dorost U17 - FC Nebušice vs. SK Třeboradice 10:2

Šlágr dne přišel na konec dne v Nebušicích na trávě, kde mladší dorost přivítal soupeře z Třeboradic, který měl sérii 6 zápasů bez prohry. Domácí chtěli tento “lauf” hostů přerušit a dotáhnout se bodově na první Radotín. To se jim povedlo a po hokejovém výsledku 10:2 tak stále mají nejvyšší ambice, které mohou potvrdit už tuto sobotu, kdy zajíždějí na půdu lídra soutěže.

Hodnocení utkání - Matouš Schierreich:

Do utkání jsme dobře vstoupili, měli jsme více ze hry a soupeře do žádné vážnější šance nepouštěli. Mezi 12. a 19. minutou jsme vstřelili 3 góly a zdálo se, že je po zápase, bohužel pro nás jsme potom přestali trochu hrát a soupeř nás potrestal dvěma slepenými góly. Soupeřům vlastní gól nás ale dostal zpět do zápasu a až do konce jsme jasně dominovali. Ve druhém poločase jsme pokračovali ve stejném tempu a vstřelili další góly. Převládá spokojenost jak jsme utkání zvládli. Nesmíme polevit a výhra nám jistě dodá sebevědomí před soubojem o první místo, který nás čeká už v sobotu v Radotíně.


Starší žáci U15 - FC Nebušice vs. Ambassadors FC Praha 1:1

Těžký zápas odehráli také starší žáci, které čekalo utkání s Ambassadors FC. Soupeř se pohybuje na špici tabulky, takže naše kluky nečekalo nic lehkého. Nakonec se oba týmy rozešli po bodu, když Nebušice vyrovnali v samém závěru utkání na 1:1 a udrželi si tak jarní neporazitelnost.

Hodnocení trenére - Brian Derek Moynihan:

Ambassadors and Nebusice met for a closely contested game in the warm May sunshine. Both teams started well with Ambassadors taking an early lead via the penalty spot. Nebusice defender, Lubomir Zacharov brought down the opposition player in the box and the referee correctly pointed to the spot. The penalty was cooly taken leaving the Nebusice goalkeeper no chance. The hosts had two goals disallowed. Albeit quite frustrating from their points of view, both decisions were correct, and the visitors went into half time one nil ahead. After the break, the home side were much the better team. They defended well and created opportunities going forward. The visitors seemed tired and were holding on at the end. With the match seemingly ending in a frustrating defeat for the home side, they switched to a 3-4-3 formation bringing on an extra striker. This move paid dividends as they grabbed a well-deserved, 81 st minute equaliser. The match ended 1-1 with Nebusice maintaining their unbeaten start to the second half of the season.


Mladší žáci U13 - FC Nebušice vs. SK Junior Praha 9:2

V pravé poledne se představili mladší žáci na umělé trávě u mezinárodní školy v 16.kole své soutěže. Tento tým se neustále zlepšuje a bojuje o druhé místo tabulky, na které aktuálně ztrácí pouze 2 body. Soupeřem byl Junior Praha. Nebušice si na soupeře věřili a od prvních minut udávali tempo utkání. Výsledek je nakonec jednoznačný, tři body zůstaly doma, k výhře 9:2 přispěl 4 góly nejlepší střelec domácích Arthur Novotný.

Hodnocení trenéra - Jan Ďurajka:

Mladsi ziaci maju za sebou dalsi podareny (povedeny) zapas. Na umelej trave v prijemnom pocasi si dobrou kombinacnou hrou,  vypracovali mnozstvo sanci a presvedcivo zvitazili 9:2. Skore sme otvorili uniestneniu strelou spoza braniacich hracov a nasledne potvrdili vedenie peknou individualnou akciou. Do polcasu pridal tim este dalsie styri goly. Po polcase si stretnutie bezprobleomovo postrazil a pridal dalsie tri goly. Zapas nam ukazal mnoho pozitiv a zlepseni plynucich z treningoveho procesu. Uz nasledujuci vikend budeme chciet potvrdit formu a predchadzajuce vysledky v dalsom domacom zapase.


Starší přípravka U11 - FC Nebušice vs. SK Hostivař 21:15

Jako první se představila starší přípravka. V dopoledním utkání na umělé trávě nastoupila proti soupeři z Hostivaře, se kterou první zápas na podzim remizovala. Tato soutěž se hraje na dvou hřištích ve formátu 5+1 a po sečtení výsledků z obou hřišť byla radost hráčů domácích veliká.

Hodnocení trenéra - Peter Bishay:I am thrilled to share the fantastic performance of our U11 Nebusice football team in our recent match. This morning's game resulted in a well-deserved victory for us, showcasing the hard work and dedication of our players. Notably, in our previous match against Zlicin, a team that had previously defeated us earlier in the season, we emerged triumphant. Our team's determination and improved skills were evident as we secured a decisive win against them. I am immensely proud of the progress our players have made. They are demonstrating remarkable growth both individually and as a team. Their increasing organization and professionalism on the field are commendable, and I have no doubt that they are on the path to becoming accomplished players. As the head coach, I am confident that with the continued effort and dedication shown by our team, nothing can stand in our way this season. Let's keep up the great work for even greater achievements in the matches ahead. Let’s go Nebusice 👏⚽


64 zobrazení0 komentářů
bottom of page