top of page

FC Nebušice díky proměněným šancím ve druhé půli porazily rezervu Zličína 3:0!



Ač výsledek vypadá poměrně jednoznačně, tak zápas rozhodně nebyl po celou dobu v otěžích domácích Nebušic. Zejména v prvních dvaceti minutách utkání měl na vrh hostující Zličín.


Ten se do domácích pustil od první minuty a díky rychlosti svých hráčů a jejich důrazu jasně dominoval. Problémy Nebušické obraně dělal zejména rychlonohý Fiala. I díky jemu FC Zličín zahrával v úvodu hned několik rohových kopů, které dotáhl i do zakončení, ale i díky štěstí na straně Nebušic, žádný ze závarů brankou neskončil.


Postupem času si na tempo Zličína zvykl i domácí celek a hra se pomalu začala vyrovnávat. Konec první půle už patřil Nebušicím, které se vypracovaly hned dvě velké příležitosti. Nejdříve 38. minutě vyslal Macej do úniku Alimbekova, ale ten svůj samostatný únik trestuhodně nevyužil.


Svou velkou příležitost měl i domácí Shabalin, ale ani on pár minut před koncem prvního dějství gól nevstřelil.


Do druhé půle vstupovali obě mužstva za smířlivého stavu 0:0. V dresu hostujícího Zličína se však už na hřišti neukázal v první půli nebezpečný Fiala ani obránce Lhotský a na výkonu to bylo znát. Navíc hosté pomalu odcházeli i fyzicky.


Domácí poprvé udeřili v 63. minutě. Hostující brankář Vondrák se špatně domluvil se svými obránci, kdo vyřeší Částkův odkop, míče s ujal Shabalin a přehozením Vondráka otevřel skóre utkání. 1:0.


Na druhou branku se čekalo dalších deset minut a opět v ní měl prsty domácí útočník Shabalin, který po druhé v zápase využil dalšího zaváhání Vondráka. 72. minuta 2:0 pro FC Nebušice!


Vítězství domácích pak v 85. minutě stvrdil nebušický Jelínek, který po samostatném úniku a kličce brankáře uzavřel na konečných 3:0!



93 zobrazení0 komentářů
bottom of page