top of page

FC Nebušice v zápase s AVIÍ Čakovice sice dohnaly tříbrankové manko, ale v dramatickém závěru si soupeř své vedení vzal zpět a radoval s vítězství 5:3.




FC Nebušice chtěly v neděli odpoledne odčinit hororové utkání z předchozího týdne, kde od Stodůlek schytaly ostudný debakl.


Bohužel po slibném začátku přišel zase blackout v obranných řadách Nebušic, který znamenal sled tři branek během 5. minut.


Přitom Nebušice začaly aktivně. Několik slibných šancí však zůstalo nevyužito a ke slovu se dostal domácí tým. Ten ve 20. minutě měl hned několik příležitostí plynoucích z chyb hostujících Nebušic. Gólem skončila až ta třetí. Ve 22. minutě nebušický Alimbekov po rohové kopu nesmyslně poslal malou domů domácího Hodžiće do samostatného úniku. A zaskakujícímu brankáři Stoklasovi, který v bráně nahradil absentujícího Krystyníka, v samostatném nájezdu nedal šanci. 1:0!


Neuběhly ani dvě minuty a střelec první branky Hodžić, se po další chybě Alimbekova, ocitl sám ve vápně a propálil vše, co mu stálo v cestě. 2:0


Ve 26. minutě hosté uzavřeli Nebušice svou hrůzostrašnou pětiminutovku, když z pravé strany si míč připravil doprostřed domácí Maivald a střelou na přední tyč propálil Stoklasu po třetí v utkání.


Hostující trenér Foldyna musel, tak jako v předchozím utkání, sáhnout do obraných řad ještě před koncem poločasu. Tentokrát to odnesl chybující Alimbekov.


Po vstřelení třetí branky se utkání opět vrátilo do vyrovnaného módu. Ve 29. minutě se konečně usmálo štěstí i na hostující Nebušice. Specialista na střely z dálky Macej se krásně trefil o tyč a snížil na 1:3.


Do druhého poločasu vstoupily hosté výrazně lépe a díky tlaku si vytvořili hned v úvodu šanci, když Shabalin z kraje hřiště centroval a Lazič ve 47. minutě hlavou a snížil na hratelných 3:2.


Nebušice cítily šanci na vyrovnání. Ač byly ve druhém poločasu lepším týmem své šance se jim nedařilo proměnit. Čakovice zase čekaly na své příležitosti z rychlých protiútoků, ale jednobrankové vedení si držely až do 90. minutě.


Byla to právě poslední řádná minuta utkání, kdy se Nebušice dočkaly vyrovnání. Hostující Jelínek protlačil míč do branky Chalupy a vyrovnal na 3:3!


Nebušice logicky cítily, že zbývají ještě minuty nastavení, ve kterých by mohly dokonat úplný obrat. Bohužel přišel pravý opak. Pavlů netrefil dobře míč při odkopu, ten se dostal k domácímu Glavanovi, který obloučkem, k radosti domácích, překonal Stoklasu. 4:3!


V posledních vteřinách utkání se domácímu celku povedla ještě jedna obdobná střela, tentokrát z kopaček Adjeii. I on obloučkem překonal brankáře hostí a uzavřel utkání s konečným výsledkem 5:3 v neprospěch Nebušic.











136 zobrazení0 komentářů
bottom of page