top of page

FC Nebušice nenavázaly na dobrý výkon z minulého týdne a ze zápasu se Sokolem Stodůlky odcházely s ostudným přídělem osmi branek!


Nebušicím vůbec nevyšel první domácí jarní zápas, který se odehrával na již tradičním azylovém hřišti, na Vyšehradu, proti TJ Sokolu Stodůlky. FC Nebušice jakoby se nechtěně inspirovaly pohárovým utkáním Sparty na Liverpoolu. I v tomto případě byla na hřišti jasná jednoho mužstva v kontrastu totálního zmaru domácích Nebušic. I tady bylo o zápase rozhodnuto v prvních 20 minutách utkání.


Už ve 3. minutě se trefil po chybě domácí obrany Šindelka. Na jeho trefu navázal střelou k tyči hostující Malý, aby v 16. minutě přidal svou druhou trefu opět Šindelka. 3:0 pro TJ Sokol Stodůlky! Nebušicím se nedařilo vůbec nic a nepomohlo ani rychlé střídání v dresu Nebušic, které přišlo už v 17. minutě.


Zatímco minulý týden výkon domácích byl hoden aspiranta na postup, proti Stodůlkám, by se se svou hrou neuspěly ani v okresním přeboru.


Poločasové skóre 4:0 uzavřel Stodůlecký Ortman.


Bohužel i druhá půle probíhala v jasné režii hostujícího celku a to jak na hřišti, tak ve skóre. V 52. minutě se z penalty trefil Kratochvíl, který o 10 minut později vsítil svou druhou branku v utkání. 6:0!. Ostudný debakl byl už nevyhnutelný. Přispěl k němu i domácí Jelínek, který zavinil v 78. minutě svou druhou penaltu v utkání. Tentokrát si s ní poradil hostující Teslík. Definitivní tečka za utkáním přišla v 90. minutě. Po gólu Roubala, skóre na výsledkové tabuli ukazovalo hrozivých 8:0!

84 zobrazení0 komentářů
bottom of page