top of page

Po tragickém prvním poločase FC Nebušice proti Spartaku Kbely doma bez bodu.

Aktualizováno: 26. 10. 2022

Poločas jak z noční můry zažily domácí FC Nebušice proti Spartaku Kbely a po prohře 2:7 zůstávají i po 10 kolech bez bodu.


Na domácím hřišti se Nebušicům zápas vůbec nepovedl a už ve 20. minutě byl de-facto rozhodnutý. Přitom prvním útokem začaly Nebušice, kdy z rozehrávky se po dlouhém nákopu do šance dral Murzakanov, ale k zakončení se nedostal a z protiútoku přišel první úder ze strany soupeře. K centru z levé strany se dostal Tomáš Panýrek a hlavou už v 1. minutě zápasu otevřel skóre utkání. Nebušice jakoby "bojovaly" o titul za nerychleji obdrženou branku, Střešovice 6. minuta, Slivenec 4. a Kbely dokonce 1. minuta zápasu. Bohužel i další branka padla velmi rychle a opět se o ní postaral Tomáš Panýrek. 8. minuta a 2:0 pro Kbely. Naději domácím, že se možná jedná pouze o prospaný začátek dal Nebušický Jelínek, který se dostal k zakoneční a ve 14. minutě snížil na 1:2. Opak byl však pravdou a Nebušice pokročovaly v obranné mizérii a v následujících 25 minutách dostaly další čtyři příděly! Z toho hned tři vstřelil druhý z Panýrků Jakub. Svůj hattrick tak vtěsnal do pouhých 20 minut. O jednu branku se ještě postaral Pokorný. Ve 40. minutě svítilo na tabuli hrozivé skóre 1:6 a kdyby měl domácí trenér Foldyna ručník, určitě by ho musel vhodit na hřiště pro převahu soupeře.


Druhá půle už tak byla pouze o snaze domácích snížit nepříznivé skóre a vyhnout se ještě potupnějšímu výsledku. Ve 47. korigoval výsledek Shabalin, který se z rohu prokličkoval až ke střele a snížil na 6:2. Další možné snížení mohlo přijít o pár minut později, ale po pěkném centru Svobody mířil Kos hlavou pouze do týče Malíkovy branky. Hosté z Kbel se ve druhém poločasu už nikam netlačili a stačilo jim pouze ubránit komfortní výsledek z půle první. Ke cti domácím Nebušicím slouží, že i za nepříznivého stavu měly snahu s výsledekem něco udělat, ale kromě zmiňovaného gólu Shabalina už další branku nevstřelily. Poslední slovo v zápase tak měl opět Spartak, konkrétně Vlas, který v 87. minutě pěknou střelou uzavřel konečný účet zápasu na 2:7 v neprospěch Nebušic.






108 zobrazení0 komentářů
bottom of page