top of page

FC Nebušice po dvou utkáních bez bodu.

Aktualizováno: 23. 8. 2022

Pod novým názvem vstoupily Nebušice do nového ročníku 1. A třídy. Nejdříve odehrály venkovní zápas na hřišti SK Modřany a v neděli přivítaly na domácí půdě Sokol Cholupice. Bohužel ani v jednom z utkání si do nové tabulky nepřipsaly žádný bod.


S SK Modřany Nebušice prohrály 3:1, kdy zápas ovlivnila brzká červená karta nebušického Jelínka. Hostujícímu týmu se sice podařilo, po brance Maceje z 58. minuty, držet remízový stav 1:1 až do 80. minuty, ale dvě rychlé branky po standardních situacích domácího SK, znamenaly, úvodní prohru 3:1.


Také s Cholupicemi, tedy s týmem, který každý rok hraje o postup do vyšší soutěže, Nebušice, nezískaly žádný bod. Přitom na hřišti domácí dlouho dominovaly a odehrály velmi dobrý zápas. Sice od 28. minuty prohrávaly, ale v 80. minutě srovnal z přímého kopu Varkoček. Bohužel v závěru zápasu, dostal druhou žlutou nebušický Shabalin a v podstatě z protiútoku Cholupice vstřelily pro Nebušice smolnou branku a tím i zisk všech bodů. Za hosty, obě branky vstřelil France.





42 zobrazení0 komentářů
bottom of page