top of page

Na hřišti SK Zbraslav se žádné překvapení nekonalo a tak FC Nebušice stále bez bodu.

Improvizovaná sestava z důvodu několika vynucených absencí a hlavně žádný hráč na střídačce, byly předzvěstí, dalšího nebušického neúspěchu v podzimní části 1. A třídy.



Přesto, první půle nebyla od hostů z Nebušic úplně špatná. Na hrbolatém hřišti se odehrával vyrovnaný boj zejména ve středu hřiště. Hosté dobře dostupovali a nedali favorizovanému týmu domácího SK příliš prostoru. I tak šli domácí do vedení. V 26. minutě Šilhavý vyrazil hlavičku domácího útočníka, míče se ujal zbraslavský Vodička, obešel Hašpla a umístěnou střelou k tyči rozradostnil domácí fanoušky. 1:0 SK Zbraslav. I po obdržené brance se obraz hry nikterak nezměnil. Hosté dále bojovali, ale kromě několika centrů si žádné větší šance nevytvořili. Za zmínku snad stojí pouze dobře zahraný roh Varkočka, který prodlužoval Macej, ale i ten nakonec skončil bez ohrožení brankáře hostí Zichy.


Druhá půle začala tlakem Zbraslavi. Ten vyústil v druhou branku domácích, kterou v 52. minutě vstřelil Čumpelík. Navýšení stavu o dvě branky dodalo domácím lehkost, která jim chyběla v první půli a začali hosty z Nebušic výrazně přehrávat. Ti naopak upustili od aktivní hry, která se jim dařila prvních 45 minut a začali pouštět Zbraslav do dalších šancí. Z těch se nakonec ujala pouze ta Mandlíkova ze 65. minuty. 3:0 pro Zbraslav. A protože Nebušice si ve druhém poločasu nevytvořily vůbec nic, byl to i konečný stav utkání.






143 zobrazení0 komentářů
bottom of page