top of page

FC Nebušice si ze hřiště Aritmy vezou další nepříjemný příděl.

Mužstvo Nebušic nenavázalo na dvě předešlá bodově úspěšná utkání, a s rezervou SK Aritmy prohrály vysoko 6:1.


Na úmělé trávě bylo od první minuty jasné, kdo bude v zápase dominovat a kdo bude naopak tahat za kratší konec. SK Aritma na svého soupře vlítla a hned v první minutě se ujala vedení. Po dlouhém autu se prosadil domácí Jakoubek. 1:0 pro SK Aritmu. První dvacetiminutovka byla kompletně v režii domácích, ti zahrávali hned několik rohových kopů a do vápna přicházel jeden centr za druhým. Bylo jen otázkou času, kdy Nebušice znovu inkasují. Paradoxně druhé brance Aritmy předcházel úsek, kdy to vypadalo, že se Nebušice z největšího tlaku oklepaly. Dokonce měly i náznaky šancí. Nedříve Murzakanov nevyužil zaváhání mezi obranou a brankářem domácích, následně Shabalinova střela těsně minula pravou tyčku.

Po těchto náznacích však přišel trest dvou branek v rychlém sledu. Obě padly z pokutového kopu. Po faulu brankáře Šilhavého se ve 24. minutě trefil Hořt a o tři minuty později na něj navázal střelec první branky Jakoubek. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí Aritmu.

Druhá půle byla herně o něco vyrovnanější, ale šance měla opět hlavně Aritma. Z mnoha z nich se nakonec ujaly další tři 48. minutě se trefil Havlíček, v 51. Tsvetanov a v 81. završil debakl hlavou Link. V 87. se branky dočkoly i hosté. Shabil si vyměnil míč se Zájícem a ten překonal brankáře domácích Chundelu.



72 zobrazení0 komentářů
bottom of page