top of page

FC Nebušice neuspěly na hřišti FK Zlíchova, kde prohrály 0:4!

Stejný soupeř, stejný výsledek jako na podzim. FK Zlíchov nadělil Nebušicím na svém hřišti opět čtyřgólový příděl. Nebušice po dvou vítězných zápasech věřily, že dokáží potrápit dalšího soupeře z vrchu tabulky. Bohužel se tak nestalo. Soupeř byl po většinu zápasu lepší a zaslouženě vyhrál. Hattrikem se blýskl domácí střelec Nykl, který vstřelil už dvě branky v podzimním utkání.





Domácí v první půli postupně navyšovali tlak, který nejdříve přinesl velkou šanci zlíchovského Matěje, kterého bravurně vychytal Šilhavý. Tři minuty na to si, ale brankář Nebušic vybral spíše slabší chvilku a nestačil na střelu zmiňovaného Nykla. 17. minuta 1:0 pro FK Zlíchov. Stejný hráč se prosadil i ze své další šance. Běžela 20. minuta a Nykl si zpracoval přihrávku a pod padajícím Šilhavý zvýšil na 2:0 pro domácí celek.


Zhruba po půl hodině se ke slovu také dostali, do té doby zcela neškodní, hosté z Nebušic. První možnost měl ve 35. minutě navrátilec Idrissov, jehož oblouček z hranice velkého vápna těsně minul branku zlíchovského Žežulky. Povedená střela dala hostům vzpomenout, že i oni by mohli být nebezpeční dopředu. Další velkou možnost měl nebušický Jelínek, ale i on z dobré pozice po rohovém kopu těsně minul branku Zlíchova. Svou šanci ze samotného úniku neproměnil ani Shabalin a velmi dobrou pětiminutovku uzavřel, opět po rohovém kopu, hlavičkou míříce vedle, kapitán hostí Pavlů.


Bohužel ani jedna z velkých šancí gólem neskončila a tak přišel trest na druhé straně. Poslední jmenovaný, Pavlů, nezkrotil ve vlastním vápně odskočivší balón a při snaze zabránit Nyklovi ve střele domácího útočníka fauloval. S penaltou si Nykl poradil a zvýšil svou třetí brankou na poločasových 3:0 pro Zlíchov.


Druhá půle už tolik šancí nepřinesla. Za zmínku stojí pouze efektní pokus o nůžky domácího střelce Nykla. Na druhé straně se hosté snažili utkání zdramatizovat, ale žádnou větší šanci si nevypracovali. Poslední slovo tak měli zase domácí ze Zlíchova. Koláček přízemní střelou po čtvrté překonal Šilhavého a uzavřel tak gólový účet na čísle 4:0 pro domácí.

47 zobrazení0 komentářů
bottom of page