top of page

FC Nebušice jasně prohrály na hřišti vedoucího celku soutěže!

Na hřišti SK Střešovice, které suverénně míří za postupem do Pražského přeboru, si Nebušice připsaly vysokou prohru 7:1.





FC Nebušice věřily, že by mohly potrápit dalšího soupeře z vrchu tabulky a při dobré konstelaci si třeba připsat i nějaký ten bod. Bohužel výkon na hřišti, vyčíslený sedmi obdrženými brankami, neměl potřebné parametry a kromě několika minut ve druhém poločase, byl daleko za výkonem domácího celku.


SK Střešovice v podstatě od prvních minut ukazovaly, že nevedou tabulku soutěže náhodou. Dobře kombinovaly, dobře se pohybovaly a hlavně si brzy začaly vytvářet i první příležitosti. První velkou šanci měl v 10. minutě domácí Zvolenský, ale dobrý obranný zákrok předvedl Přerost. Tlak soupeře postupně sílil a bylo pouze otázkou času, kdy Nebušice inkasují.

Stalo se tak v 19. minutě. Hostující Kurbanov zcela ignoroval pohyb zabíhajícího Charváta a ten připravil gólovou pozici pro střelce Burýška. 1:0 pro SK Střešovice.

Další minuty přinesly velký tlak Střešovic, ale od druhé branky Nebušice zachránilo břevno nebo „last minute“ zákrok kapitána Pavlů, který vykopával téměř jasný gól z brankové čáry. Další branka přišla po půl hodině.

Kříž si pohrál s nebušickým Svobodou a předložil balón Rothemu, který prostřelil Šilhavého. 2:0 pro SK Střešovice.


Začátek druhé půle SK Střešovice trochu polevily a ke slovu se dostaly do té doby bezzubí hosté z Nebušic. Kurbanov se prosmýkl okolo svého obránce, nahrál Shabalinovi a ten snížil v 57. minutě na 1:2 z pohledu Nebušic.

Nadějná desetiminutovka zakončená snížením na rozdíl jediné branky, byla ještě v té samé minutě rozmetána střešovickým gólem číslo tři, kdy v podstatě z protiútoku se trefil opět Burýšek. 3:1 pro SK Střešovice.

Rychlá branka vrátila Střešovicím zpět jejich, na chvilku, utlumené sebevědomí, které už do konce zápasu neztratily a které dokázaly přetavit v další čtyři branky. V 68. minutě se z trestného kopu pěkně trefil Alba, dvě minuty na to přidal další gól Věchtík.

Na 6:1 zvyšoval v 80. minutě po samostatném úniku svou třetí brankou v zápase Burýšek.


Celkově to byla Burýškova 40. (!) branka v sezóně, což ho činím suverénně nejlepším střelcem soutěže. Jenom pro srovnání FC Nebušice v této sezóně nastřílely pouze 33 branek, tedy o 7 méně než má na svém kontě právě Burýšek.

Poslední branku vstřelil střídající Oblozhok a tím uzavřel negativní účet pro Nebušice na konečných 7:1.


Jak to viděl soupeř zde

122 zobrazení0 komentářů
bottom of page